Aranka, ez nagyszeru! A szalonna is johet!!!!!!!!
4db padlizsán
5-6 db paradicsom
2db paprika
1 fej vöröshagyma
2 db zellerszár
20dkg penne tészta
őrölt bors, só, fűszerek.
néhány szelet füstölt szalonna.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A padlizsánt felkockázom, lesózom.
A vöröshagymát tisztítás után felkarikázom.
A paprikát csumázás után felkarikázom.
A zellerszárat felaprózom.
A paradicsomokat néhány percre forró
vízbe dobom, majd hűtés után leszedem a héját, feldarabolom.
Megdinsztelem kevés zsiradékon a hagymát, beleteszem a paprikát és a zellert,majd a paradicsommal összefőzöm.
Megsütöm a szalonnát.
Kinyomkodom a padlizsánt, forró olajban megsütöm.A szalonna zsírjából teszek az olajhoz.
Kifőzöm a tésztát.
A megsült padlizsánt hozzákeverem a lecsós részhez.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.