Nagyon szép és finom!!!!!!!!
Tészta hozzávalói:50dkg, liszt,3 dl. tejföl,2 tojás,só,25 dkg. margarin.
Krém hozzávalói:8 dkg. margarin,só,2 tojás 8 dkg. reszelt sajt,8 dkg. liszt,/rétes liszt/,fél liter tej
1 tojás a kenéshez + sajt a henpergetéshez
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk,és lisztezett deszkán 1 órát pihentetjük.Utána vékonyra nyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, majd tepsibe tesszük.Tetejét tojással megkenjük,és lassú tűzön szép pirosra sütjük.
Krém:2 tojást kikeverjük a rétes liszttel,hozzáadjuk a sajtot,és a fél liter tejet.Sűrűre főzzük.A tűzről levesszük, teszünk bele 8 dkg margarint,és tovább keverjük,míg a margarin el nem olvad.A krémet a két pogácsa közé kenjük úgy , hogy hogy egy kicsit kifollyon,és reszelt sajba meghempergetjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.