Szuper!Ugye, hogy milyen finom??
· 2,5 kg uborka
· 1 kg hagyma
· 2,5 dl víz
· 2dl 20 %-os ecet
· 1 dl almaecet
· 5 dl cukor
· fél dl só
· fél tk mustármag
· 1 kk nátrium benzoát
A receptet Géber Marcsi receptje alapján írtam le ,kevéske módosítással és az arányok változtatásával .
A receptet Géber Marcsi receptje alapján írtam le ,kevéske módosítással és az arányok változtatásával .
Az uborkát jól megmosom ,a hagymát megpucolom.
1. Az uborkát (héjasan) és a hagymát legyaluljuk.
2. A vízet, ecetet, cukrot, sót, mustármagot és a nátriumbnzoátot összekeverjük, és hidegen a zöldségekre öntjük.
3. Jól összekeverjük az egészet. 1 napig állni hagyjuk(többször megkeverjük), majd üvegekbe rakjuk.
4. Másnap is fogyasztható ha összérnek az ízek, illetve télire elrakható. Abban az esetben ha fogyasztani akarjuk nem fontos abba a mennyiségbe benzoátot tenni
Ebből nekem 3db 720 g és 1 450 g üveggel lett
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.