Nagyon jó a recept megfogom csinálni és főleg ,hogy a Tupperware termékeket használhatom!!
Az uborkát jól megsikáljuk, megmossuk az Óriás Kelesztőben. A hagymát az Új Generációs Konyhai Késsel megpucoljuk úgy, hogy a gyökerét rajta hagyjuk, mert szeleteléskor így nem esik szét a hagyma.
Az uborkát és a hagymát vékony karikára szeljük a Konyhaművész Kézvédős Szeletelővel a 10 l-es Tálalókészlet Tálba.
A Konyhaművész Mérőkancsóval kimérjük a hozzávalókat, a sót, cukrot, ecetet, vizet.
Rátesszük a hagymás uborkára. Jól összekeverjük és 1 nap állni hagyjuk, közben többször megkeverjük.
Üvegekbe rakjuk, lezárjuk, és végleges helyére tesszük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.