Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Sutozacskoban sult zoldseges csirkecombok

felvitel dátuma: 2014-01-23 12:08:52       mai nézettség: 1       nézettség: 752
részletes recept
Sutozacskoban sult zoldseges csirkecombok
Hozzávalók 3 személyre:
1 kg csirkecomb. 3-4 kozepes krumpli. 3 sargarepa. 1 kicsi hagyma. So,bors,vegeta. Olaj
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 80 perc

Elkészítés:
A combokat megmossuk ,majd besozzuk es betesszuk a sutozacskoba.Azoldsegeket szinten megpucoljuk,megmossuk,osszevagjuk es betesszuk a sutozacskoba a combokhoz.Egy kis talba teszek kb 5 ek olajat es izesitem vegetaval es borssal,majd osszekeverem.Ovatosan a zoldsegekre es a combra locsolom a fuszeres olajat es a zacskot jol lezarom.A lezart sutozacskot ovatosan nehogy kiszakadjon beteszem egy hoallo edenybe ,es 180 fokra elomelegitett sutoben sutom kb 60 percet,majd kiveszem a tepsit es hosszaban kivagom a zacsko oldalat es kb 20 percre visszateszem a sutobe mig nem lesz piros.ha azt szeretnenk,hogy pirosabb legyen akkor ovatosan boritsuk ki a zoldseges combokat a tepsibe a level eggyutt es ugy sussuk pirosra kb 20 perc alatt.amikor a sutozacskot felvagjuk vigyazzunk a forro goz ne egesse meg a kezunket!!! Az olaj fuszerezesenel vegyuk figyelembe,hogy a combokat besoztuk,nehogy elsozzuk a vegetaval!
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*