Hozzávalók : 2 ek olaj, egy közepes fej vöröshagyma, 30dkg sütőtök megsütve, só, tört bors, 30 g majonéz
Itt a szezonja a szép sütőtöknek ,nagyon finom egészséges egy ízletes reggelihez.
Ínyencek nagyon fogják szeretni ,érdemes kipróbálni .
A sütőtököt az őszi és a téli hónapokban fogyasztjuk sütve, vagy főzve, számtalan variációban elkészítve. A hideg idő beköszönte után, remek vitamin és ásványi anyag forrás lehet, mivel magas a karotin, C-vitamin, kalcium, foszfor és magnézium tartalma.
A tököt 200 fokos sütőben kb. 40 perc alatt süssük meg.
TIPP: Érdemes egy egész tököt megsütni egyszerre, és abból kimérni a 30 dkg adagot .
A hagymát pucoljuk meg, aprítsuk kis kockára, és az olajon dinszteljük meg.
Majd az összes hozzávalót turmixoljuk krémesre.
Hűtsük le, majd pirítóssal, vagy friss bagette.l fogyasszuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.