Hozzávalók: 8 -10 db comb, (de lehet vegyesen is szárnya, melle.) 1 EK szárnyas fűszer, só, 5 cikk fokhagyma, bors,csipet őröl kömény, csipet őrölt koriander, 8 EK liszt, 1 EK paprika 8 dkg ráma a sütőtál kenéséhez
Tetejére: 330 g tejföl 2 közepes vöröshagyma, 10 – 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése: A húsokat zúzott fokhagymával, és a szárnyas fűszer keverékkel bekenem, A lisztbe az összes fűszert belekeverem, majd minden egyes húst megforgatom a lisztbe rámával kikent jénaiba rakom. A hagymát vékony karikára vágom és rárakom a hús tetejére, tejföllel befedem a húst, ráteszem a tetőt és előmelegített sütőben sütöm KB 40 percig. Ekkor leveszem, a tetőt róla sajttal megszórom és rózsaszínre pirítom a sajtot. Rizzsel tálalom
Rizs készítése: 1 csésze rizs 2 sárgarépa, olaj, húsleveskocka
A sárgarépát vékonyra gyalulom,és kevés olajon a rizst és a répát meg pirítom
kevés vizet öntök rá a leveskockát beleteszem lefedve lassú tűznél párolom meg ha szükséges vizel még puhítom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.