Hozzávalók:
1l.tej
2 cs. vaníliapuding
1 púpos ek. liszt
20 dkg kókuszreszelék
20 dkg eritrit-srevia por(az egész sütihez)
1 tábla diabetikus ét csoki
5 dkg vaj
4 dl. habtejszín
40-50 dkg gyümölcs(málna)
Elkészítés:
A csokoládét lereszeljük és a kókuszreszelékkel összekeverjük,majd egy tepsibe(tálcára)terítjük.
6 dl.tejet felteszünk főni 20 dkg édesítővel,a pudingokat és az 1 ek lisztet 4 dl tejjel simára keverjük,majd a forró tejjel összefőzzük,levesszük,óvatosan megkóstoljuk,ha szükséges édesítjük és azonnal hozzákeverjük a vajat,amit jól eldolgozunk benne és a tepsiben lévő alapra egyenletesen elterítünk,majd hűtjük.
Ha kihűlt a pudingunk,rárakjuk a megtisztított lecsurgatott málnát,a tejszínhabot 10 dkg édesítővel kemény habbá verjük,ha szükséges édesítsük még és a puding tetejére kenjük.
Felszeleteljük,vagy csíkokra vágva feltekerjük,a tepsi alján maradt csokoládés kókuszreszeléket a tetejére szórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.