Nagyon jól nézki ezt kipróbálom
Hozzávalók:1 kg. alma, megpucolva, lereszelve, 20 dkg.-os babapiskóta, 2 cs. vaniliás puding,5 dl. víz, 2 - 3 evőkanál cukor, negyed citrom leve.1 csipet fahéj, 3 dl. habtejszin.
Elkészítés: Az almát 2 dl. vízzel,és a cukorral megpároljuk, közben a pudingot a maradék 3 dl, vizzel csomó mentesre keverjük.Ha az alma megsült, hozzá öntjük a pudingot, majd 5 percig még főzzük, állandó keverés mellett.Egy tálat , vagy torta formát kibélelünk baba piskótával, majd még melegen ráöntjük az almás krém felét. megint piskóta, majd az alma másik fele. Tetejére a tejszint kemény habbá verjük, és kakaó porral meghuntjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.