Nagyon szép és fincsi, nyamiiiiiiii!
1 cs. Tante Fanny pízzatészta / 400 gr.-os /
1 db kis cukkíni
1 közepes vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
1 sárga, 1 piros és 1 zöld színű zöldpaprika
1 evőkanál vaj vagy kókuszzsír
csipet só
1/2 mokkáskanál bors
10 szem zöld, magozott olivabogyó
A Tante Fanny pízzatésztát azonnal felhasználhatjuk, amint kivettük a hűtőből.
Szétnyitjuk, majd 7 x 7 cm-es négyzetekre vágjuk a tésztát. 1 cm-el beljebb csinálunk egy bevágást párhuzamosan az oldallal és a sarkot az elenkező sarkokra hajtjuk.
Tojással megkenjük és előmelegített sütőben megsütjük.
A zöldségeket a hagymás, fokhagymás zsiradékon puhára pároljuk.
A fűszerekkel ízesítjük, majd a kihült tészta kosárkák közepére halmozunk egy -egy evőkanálnyit.
A tetejére felvágott olivabogyót teszünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.