Ez nagyon guszta Pannikám, én még soha nem csináltam knédlit, megfogom próbálni,puszi Hugi.
1 knédli:
1 kg disznócomb - diója
4-5 gerezd fokhagyma
olaj, só, feketebors, koménymag ízlés szerint
1,5 dl víz
Káposzta:
1 kis fej káposzta
1 nagyobb fej voroshagyma
1 kiskanál cukor, só ízlés szerint, koménymag, pár csepp ecet, olaj
Knédli:
Mivel nálunk naponta friss, meleg knédli kapható, én ilyet tálaltam vendégeimnek, de a receptet megtalálhatjátok Rozi - Somorčíková Rozália oldalán. Nagyszeruen leírja és készíti !!!!!!!!!
Sűlthús:
A disznócombot vastagabb szeletekre vágtam, sóztam, borsoztam, köménymagoztam.
Forró olajon hirtelen átsütöttem, majd felöntöttem a vízzel, befedtem, kis lángon lassan pároltam, amíg puha nem lett és vizét el nem főtte, majd pirosra sütöttem őket.
Káposzta:
A kis fej káposztát megtisztítottam, a torzsáját kivágtam és vékonyra szeltem.
A forró olajon megpirítottam a hagymát, rászórtam a cukrot, majd a káposztát.
Sóztam, köménymagoztam, lefedtem és puhára pároltam. Ecettel ízesítettem.
Nem bonyolult, nagyon finom, laktató étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.