8 db félbevágott őszibarack (befőtt)
10 dk cseresznye befőtt (kimagozva)
1 cs vaníliás cukor
őrölt fahéj
3 tojás fehérje
10 dk porcukor
10 dk darált dió
4-5 db babapiskóta
A babapiskótát lereszelni, és a kimagozott, apróbb darabokra vágott cseresznyével, a vaníliás cukorral és a fahéjjal összekeverni.
Egy tepsibe sütőpapírt tenni és ráültetni a felezett őszibarackokat.(az aljára kis talpat vágni, akkor nem fog eldőlni)
A barackokba tölteni a cseresznyés masszát.
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verni, majd óvatosan hozzákeverni a darált diót. Végül a megtöltött barackok tetejére kis halmokat tenni.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten addig sütni még a hab szép piros lesz.
Még melegen tálalni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.