Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Sült töltött gomba-saját recept

felvitel dátuma: 2011-03-27 21:38:39       mai nézettség: 1       nézettség: 1166
részletes recept
Sült töltött gomba-saját recept
Hozzávalók 2 személyre:

10 db sampinyon
3 db diétás virsli-legjobb baromfiból
3db kellevél
1 közepes hagyma
4 gerezd fokhagyma
a sampinyonok szárai
1 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
tengeri só
1dc főzőtejszín
 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A hozzávalók annyira illenek egymáshoz számomra , hogy kár lenne ezt a receptet másoknak is nem kipróbálni.
A megtisztított gombafejekből kiemelem a rövid kis szárukat  , a fejeket  az üreges felükkel felfelé egy kiolajozott tűzálló tálra helyezem, és megtöltöm a következő töltelékkel:
Az apróra vágott hagymát , fokhagymát,  gombaszárakat, a kelleveleket, és a szintén apróra vágott virslit, a szójaszósszal egy kevés sóval az olajon egy kissé megpárolom.A gombafejeket megtöltöm ,a felmaradó tölteléket a gombák közé szórom .  A tejszínnel  a gombafejeket meglocsolom, és alufólia alatt, sütőben  addig sütöm amíg a folyadék a tálból szinte majdnem eltűnik.
Petrezselymes vegetás rizs illik hozzá.

Szakács: Rozi


Film link: http://www.facebook.com/l/4c3b4vv_dbVTVCIiXxFsDQKnDKg/somorcik.sz.rozalia@gmail.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*