10 db sampinyon
3 db diétás virsli-legjobb baromfiból
3db kellevél
1 közepes hagyma
4 gerezd fokhagyma
a sampinyonok szárai
1 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
tengeri só
1dc főzőtejszín
A hozzávalók annyira illenek egymáshoz számomra , hogy kár lenne ezt a receptet másoknak is nem kipróbálni.
A megtisztított gombafejekből kiemelem a rövid kis szárukat , a fejeket az üreges felükkel felfelé egy kiolajozott tűzálló tálra helyezem, és megtöltöm a következő töltelékkel:
Az apróra vágott hagymát , fokhagymát, gombaszárakat, a kelleveleket, és a szintén apróra vágott virslit, a szójaszósszal egy kevés sóval az olajon egy kissé megpárolom.A gombafejeket megtöltöm ,a felmaradó tölteléket a gombák közé szórom . A tejszínnel a gombafejeket meglocsolom, és alufólia alatt, sütőben addig sütöm amíg a folyadék a tálból szinte majdnem eltűnik.
Petrezselymes vegetás rizs illik hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.