De jó! Erről a párosításról még nem hallottam! Biztos finom!
Kb.1.5kg pulyka felsőcomb
1fej káposzta
0.5kg tészta
szárnyas fűszerkeverék
fokhagyma
zsír
cukor
bors
A pulykacombot befűszerezem,bevagdosom picit és fokhagymát tömködök a résekbe. Tepsibe teszem zsírt teszek alá és másfél órán keresztül a sütőben tartom. Minimum 1órán át letakarva,utána pirítgatom már. A tésztát kifőzöm félre teszem. A káposztát lereszelem,besózom,majd kinyomkodom Zsíron karamellizálom a cukrot,de épp csak egy fél marékkal. Erre dobom rá a káposztát és arany sárgára vagy barnára pirítom,ki hogyan szereti. Borssal,sóval ízesítem. Végül összekeverem a tésztával és azzal is átpirítom. A pulykacombbal tálalom. A maradék káposztástésztát jól megcukrozva desszertként fogyaszthatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.