Hozzávalók: 2 db comb, 4 gerezd fokhagyma, 2-3 ek zsiradék, fél pohár víz, , 2 tk só,1 tk bors, kakukkfű,
A húst több helyen beirdaljuk, a résekbe foghagyma szeleteket nyomkodunk.
Megsózzuk, megborsozzuk, és mindkét oldalát megszórjuk kakukkfűvel.
Közepes tepsibe zsiradékot teszünk, én a kacsasütőben szoktam belehelyezzük a combokat, végül felöntjük a vízzel.
Alufóliával betakarjuk, vagy a sütő fedelét rátesszük és180 fokon 1 órán át pároljuk.közben a finom szafttal locsolgatjuk
Ezt követően levesszük a fedést róla és 200 fokon még fél órát sütjük hogy ropogós legyen .
A Szaftja is nagyon finom ezért én bakonyi krumpli gombóccal tálaltam ,adhatunk még hozzá dinsztelt káposztát is .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.