Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Sült Pecsenyekacsa

felvitel dátuma: 2013-04-07 18:11:43       mai nézettség: 2       nézettség: 2691
részletes recept
Sült Pecsenyekacsa
Hozzávalók 6 személyre:

 

·         1 db pecsenye kacsa (2kg )

·         2 tk

·         1tk  Majoranna

·         1 tk őrölt bors

1,5 dl víz

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

 

A kacsát megtisztítjuk, alaposan megmossuk. Kívül-belül megsózzuk. A belsejét fűszerezzük majoránnával és borssal

. A kacsát tepsibe tesszük majd a vízet aláöntjük  .zsíradékot nem kell mert finom levet fog engedni .
A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőbe tesszük 1-1,5 órára. Levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.

Párolt lilakáposztával és bakonyi krumpli gombóccal tálaltam .

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  

www.toldifuszer.hu )

http://www.receptlap.hu/recept/parolt_kaposzta__9196

http://www.receptlap.hu/recept/krumpli_gomboc_bakonyi_modra__9197

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*