4 szelet pangasius
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 evőkanál petrezselyemzöld
apróra vágva
1 evőkanál friss rozmaring
apróra vágva
4 gerezd fokhagyma
apróra vágva
1 kiskanál grillfűszer halra
1 kiskanál őrölt piros paprika
Tengeri só
4 evőkanál olaj
Egy kiolajozott tepsire ráhelyezem a halfiléket,és megsózom őket.A zöldeket összekeverem a fokhagymával a fűszerekkel , a zsemlemorzsával , egy kis sóval,és jó vastagon megszórom vele a halszeleteket majd kevés olajat csepegtetek rájuk. Előmelegített sütőben sütöm 15 percig.Tepsiben olajon sült (nem sütőben) burgonyagerezdeket szoktam ehhez a halhoz tálalni,amiket gazdagon megszórok a sütés előtt petrezselyemzölddel, egy kevés száraz ,vagy friss zsályával,őrölt és egész köménnyel „amerikai burgonya „ fűszerkeverékkel és sóval. Jöhet mellé egy kis saláta ,vagy egy kis hazai tartósított sárga cukkinisaláta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.