Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Sült oldalas zacsiban sütve

felvitel dátuma: 2011-10-18 18:01:09       mai nézettség: 1       nézettség: 7563
részletes recept
Sült oldalas zacsiban sütve
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 kg sertés oldalas felszeletelve
  • fűszersó, vagy , fokhagymasó
  • fokhagyma
  • sütőzacskó
  • fogvájó
  • A fűszerek Toldi fűszerekből:
  • http://www.toldifuszerek.hu
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 75 perc

Elkészítés:

A húst megtisztítom és felszeletelem, majd befűszerezem. A sütőzacskóba helyezem és a megpucolt fokhagyma gerezdeket rádobálom. Bekötöm a zacskó nyakát szorosan cérnával. Tepsibe helyezem a sütőzacskós húst és a tetejét fogvájóval, nem tűvel pár helyen beszúrkodom. Előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 65 percig és felbontom a sütőzacskót, a kifolyt szaftban megpirítom pár percig a húst még mindkét oldalán és kész.

Körettel és savanyúsággal tálalom.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 október 19

Bevallom még nem próbáltam sütőzacskóban sütni de épp itt az ideje!A látvány magáért beszél!Nagyon szép!

0/10 Bihary Livia 2011 október 19

Van egy szem sütőzacskóm,ki kell próbálni az új dolgokat is!Guszta!

0/10 csoti.henriette 2011 október 19

Köszönöm, nem fogjátok megbánni. Anyukám amióta nálunk sütőzacskós husit evett, azóta ő is úgy készíti otthon. A fűszerezés is fontos én olyan fűszersót használok ezekhez a húsokhoz, amiben pirospaprika is van, tehát piros a színe így még szebb lesz a végeredmény.

10/10 Bognár Beáta 2015 március 14

jól néz ki,,,,

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*