Bevallom még nem próbáltam sütőzacskóban sütni de épp itt az ideje!A látvány magáért beszél!Nagyon szép!
A húst megtisztítom és felszeletelem, majd befűszerezem. A sütőzacskóba helyezem és a megpucolt fokhagyma gerezdeket rádobálom. Bekötöm a zacskó nyakát szorosan cérnával. Tepsibe helyezem a sütőzacskós húst és a tetejét fogvájóval, nem tűvel pár helyen beszúrkodom. Előmelegített sütőben 200 fokon sütöm kb. 65 percig és felbontom a sütőzacskót, a kifolyt szaftban megpirítom pár percig a húst még mindkét oldalán és kész.
Körettel és savanyúsággal tálalom.
Bevallom még nem próbáltam sütőzacskóban sütni de épp itt az ideje!A látvány magáért beszél!Nagyon szép!
Van egy szem sütőzacskóm,ki kell próbálni az új dolgokat is!Guszta!
Köszönöm, nem fogjátok megbánni. Anyukám amióta nálunk sütőzacskós husit evett, azóta ő is úgy készíti otthon. A fűszerezés is fontos én olyan fűszersót használok ezekhez a húsokhoz, amiben pirospaprika is van, tehát piros a színe így még szebb lesz a végeredmény.
jól néz ki,,,,
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.