Hozzávalók: 1kg oldalas, só bors, 5 cikk fokhagyma, vegetta,őrölt kömény,rozmaring, őrölt paprika, kevés étolaj
Burgonyához: 1 kg burgonya sütéséhez olaj
Elkészítése: a fokhagymát összenyomom és a fűszerekkel együtt elkeverem egy kevés olajjal. Ezzel jól bekenem az oldalast. Majd egy tűzálló tálba teszek 1bő EK zsírt, 2 dl vízzel felöntöm, tetejét lefedem és előmelegítet sütőben 45-60 perc alatt megsütöm.
Közben a burgonyát hasábra vágom, és előfőzöm kevés sóval, majd leöntöm róla a vizet és bő olajban pirosra pirítom,majd fűszer sóval sózom.
uborka salátát adok hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.