Hozzávalók
1,50 dkg oldalas, 1 fej fokhagyma, 1 EK mustár 1 EK ketchup,só, bors, ízlés szerint, 1 púpozott EK zsír
Elkészítése:
Az oldalast tetszés szerint felvágjuk, zsírral kikent sütőálló edénybe tesszük, sózzuk, borsozzuk, átnyomott fokhagymával bekenjük, Először a mustárral minden darabnak a tetejét, majd a Ketchupal is bekenjük.
2 dl vizet öntünk rá lefedjük és 180 fogon megsütjük, ha már puha a hús akkor tető nélkül pirosra sütjük. Burgonyával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.