Nagyon fincsi és szép is!Gratula!:))
1 egész házi nyúl , só ,fokhagymás só , kb 2 ek oliva olaj ,
1 fej vöröshagyma , 2-3 ek mustár
1cs konyhakész rizs, 15 dkg borsó
1kis cs vegyes zöldség , pici margarin
A meg tisztított nyuszit derékba ketté vágjuk , sózzuk , fokhagymás sóval be dörzsöljük , oliva olajjal át kenjük .és1 éjszakára hűtőben pihentetjük .
Másnap a nyuszit be kenjük mustárral . 1 fej hagymát kockára vágunk ,és egy tepsi aljára terítjük ,ráfektetjük a nyuszit ,kevés vizet öntünk alá . Fóliával lefedve bő egy órát sütjük . A fóliát le véve mellé tesszük a májat , amíg sül pirítjuk egy kicsit a húst ,de ne szárítsuk ki .
Köretnek pici margarinon párolt zöldséget ,és rizibizit adunk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.