Hozzávalók: 4 db comb, szárnyas füszersó, 5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 ek zsír
Tócsni másként: 6 db nagyobb burgonya megfőzve és lereszelve
3 db tojás felverve, 15 dkg zsíros puha sajt lereszelve,só, bors, szerecsendió, vaj a forma kikenéséhez
Párolt káposzta: 1 kg lilakáposzta, 1 dl olaj, 1 kis fej vöröshagyma, só , ecet ízlés szerint kevés cukor
Elkészítése:
A combokat füszerekkel bekeni egy kacsasütőbe, vagy jénaiba bele tenni a zsírral 1,5 dl vizet önteni rá és előbb párolni majd zsírjára sütni
Tócsni másként
A burgonyát összekeverjük a sajttal,majd a tojással és a fűszerekkel és kanállal belehalmozzuk a kivajazott maffin fomába. 180 fokon 15 -20 perc alatt készre sütjük
Káposztát legyalulom,sózom.10 percig állni hagyom a sóban, az olajon üvegesre párolom a hagymát,majd a káposztát kinyomkodom és a hagymás olajban megpárolom 1 dl vizel ecettel, és cukorral közben ha nem elég puha akkor pótolom még vizel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.