Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz

felvitel dátuma: 2014-12-07 13:13:51       mai nézettség: 1       nézettség: 960
részletes recept
Sült kacsacomb,Tócsnival másként, és párolt káposz
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:  4 db comb, szárnyas füszersó, 5 gerezd fokhagyma, , bors, 1 ek zsír

Tócsni másként:  6 db nagyobb burgonya megfőzve és lereszelve

3 db tojás felverve, 15 dkg zsíros puha sajt lereszelve,, bors, szerecsendió, vaj a forma kikenéséhez

 Párolt káposzta: 1 kg lilakáposzta, 1 dl olaj, 1 kis fej vöröshagyma, , ecet ízlés szerint kevés cukor

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 45 perc

Elkészítés:

Elkészítése:

A combokat füszerekkel bekeni egy kacsasütőbe, vagy jénaiba bele tenni  a zsírral 1,5 dl vizet önteni és előbb párolni majd zsírjára sütni

Tócsni másként

A burgonyát összekeverjük a sajttal,majd a tojással és a fűszerekkel és kanállal belehalmozzuk a kivajazott maffin fomába. 180 fokon 15 -20 perc alatt készre sütjük

Káposztát legyalulom,sózom.10 percig állni hagyom a sóban, az olajon üvegesre párolom a hagymát,majd a káposztát kinyomkodom és a hagymás olajban megpárolom 1 dl vizel ecettel, és cukorral közben ha nem elég puha akkor pótolom még vizel.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*