Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal

felvitel dátuma: 2011-02-13 13:47:40       mai nézettség: 1       nézettség: 2254
részletes recept
Sült kacsa comb bugonyával, fokhagymás szósszal
Hozzávalók 4 személyre:

4 db kacsacomb
2-3 gerezd fokhagyma
só, szárnyas fűszer keverék
1 kg  burgonya
fokhagymás szósz  olaj a burgonya sütéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A kacsa combokat meg tisztítjuk, fokhagymával megtüzdeljük, enyhén sózzuk, és bedörzsöljük a szárnyas fűszerkeverékkel.
Egy tálkában lefóliázva egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap cserép tálban 90 percig sütjük, majd tetejét le vesszük és még 15 percig pirítjuk a bőrét.

Sült  burgonyával és fokhagymás szósszal tálaljuk.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*