4 db kacsacomb
2-3 gerezd fokhagyma
só, szárnyas fűszer keverék
1 kg burgonya
fokhagymás szósz olaj a burgonya sütéshez
A kacsa combokat meg tisztítjuk, fokhagymával megtüzdeljük, enyhén sózzuk, és bedörzsöljük a szárnyas fűszerkeverékkel.
Egy tálkában lefóliázva egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap cserép tálban 90 percig sütjük, majd tetejét le vesszük és még 15 percig pirítjuk a bőrét.
Sült burgonyával és fokhagymás szósszal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.