Szuper!!:))
4 szelet tarja,
10 db csirkeszárny,
4 db pulyka mell filé
borsos fokhagymás fűszerkeverék,
szárnyas fűszerkeverék,
só
olaj
Eddig a hagyományos módon fűszereztem a husaimat:
Só
bors
delikát kömyény.
Mivel nyertem sok-sok fűszert szívesen kipróbálom őket!
Nagyon finomak lettek a husok!
A husokat előkészítem:
sózóm és megszóróm a fűszerkeverékekkel.
Állni hagyon hogy jól bevegye az ízeket, majd megsütöm!
Most Wokban készült tettejét fóliával letekartam így szép piros és ropogós lett a szárny.
A csirkemell mamar megsül ezért szívesen dolgozok vele!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.