Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Sült hagymás vér

felvitel dátuma: 2015-01-07 17:25:29       mai nézettség: 1       nézettség: 1573
részletes recept
Sült hagymás vér
Hozzávalók 2 személyre:
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:
  1. A hagymát ízlés szerint felvágjuk /kocka, félfő, karika/.
  2. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát
  3. A felkockázott abált vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majorannával és kevergetve főzzük.
  4. 10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz /zsírjára sül/ és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit.
Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*