Tarjából visszamaradt, jó húsos csontok vagy bordák
1,5 dl olaj
1 kiskanál piros paprika
1 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál grillfűszer
1 kiskanál mustár
só, köménymag ízlés szerint
Ha van otthon jó húsos sertés csontjaim ( maradék ).
Vagy direkt erre a célra vásárolok jó húsos tarja csontokat vagy bordákat, akkor minél több darabra vágom őket szét. Megsózom, egy kiolajozott tepsire helyezem őket, és megkenem a következők keverékével:
Olaj, paprika, mustár, grillfűszer, szójaszósz.
Megszórom köménnyel.
Egy kis vízet öntök a tepsire, és 1,5 óráig sütöm alufóliával letakarva, azután még 10 percig anélkül.
Csak ínyencek fogyasszák, és kizárólag kézzel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.