Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Sült csontok sertésből

felvitel dátuma: 2011-03-24 20:34:11       mai nézettség: 1       nézettség: 2062
részletes recept
Sült csontok sertésből
Hozzávalók 2 személyre:

Tarjából visszamaradt, jó húsos csontok vagy bordák
1,5  dl olaj
1 kiskanál piros paprika
1 evőkanál szójaszósz
1 kiskanál grillfűszer
1 kiskanál mustár
só, köménymag ízlés szerint

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 100 perc

Elkészítés:

Ha van otthon jó húsos sertés csontjaim ( maradék ).
Vagy direkt erre a célra vásárolok jó húsos tarja csontokat vagy bordákat, akkor minél több darabra vágom őket szét. Megsózom, egy kiolajozott tepsire helyezem őket, és megkenem a következők keverékével:
Olaj, paprika, mustár, grillfűszer, szójaszósz.
Megszórom köménnyel.

Egy kis vízet öntök a tepsire, és 1,5 óráig sütöm alufóliával letakarva, azután még 10 percig anélkül.
Csak ínyencek fogyasszák, és kizárólag kézzel.

Szakács: Rozi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*