Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » sült csirkeszárnyak és saláta kefíres kapros öntet

felvitel dátuma: 2013-06-14 15:04:54       mai nézettség: 4       nézettség: 2087
részletes recept
sült csirkeszárnyak és saláta kefíres kapros öntet
Hozzávalók 2 személyre:

70 dkg csirkeszárny

fűszerkeverék

olaj

saláta

2 db papadicsom

1 db paprika

fél uborka

kis doboz kefír

szárított kaporlevél

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A szárnyakat megtisztítom és pár órára bepácolom a fűszerkeverékes olajjal. Ha nekiállunk az elkészítésnek a szárnyakat tepsibe tesszük és zsiradéknak a füszersós olajat használtam. Teszek hozzá egy kis vizet, hogy a hús ne száradjon ki. Majd betolom a sütőbe,, hogy sűljön. A salátához  a salátát össszevágom, a paradicsomot cikkekre, a paprikát és az uborkát karikára vágom. A kefírt összekeverem egy csipet sóval és kaporral és kész is az öntet

Szakács: Szilvi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*