70 dkg csirkeszárny
fűszerkeverék
olaj
saláta
2 db papadicsom
1 db paprika
fél uborka
kis doboz kefír
szárított kaporlevél
A szárnyakat megtisztítom és pár órára bepácolom a fűszerkeverékes olajjal. Ha nekiállunk az elkészítésnek a szárnyakat tepsibe tesszük és zsiradéknak a füszersós olajat használtam. Teszek hozzá egy kis vizet, hogy a hús ne száradjon ki. Majd betolom a sütőbe,, hogy sűljön. A salátához a salátát össszevágom, a paradicsomot cikkekre, a paprikát és az uborkát karikára vágom. A kefírt összekeverem egy csipet sóval és kaporral és kész is az öntet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.