Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Sült csirkefarhát

felvitel dátuma: 2013-05-02 22:07:19       mai nézettség: 1       nézettség: 1217
részletes recept
Sült csirkefarhát
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 kg csirkefarhát
  • bors
  • delikát
  • majoránna
  • kevés olaj és víz
  • 0.5kg rizs
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A farrészt megtisztítom, feldarabolom és megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat, egy kevés vizet, majd szórok bele ízlés szerint fűszereket, majd ebben a fűszeres lében megforgatom a farrészeket és sorba teszem a tepsibe. Mikor ezzel megvagyok lefedem alufóliával és előmelegített sütőben sütőm.

A fóliát mielőtt már kész lenne a hús, leveszem és egy kicsit nélküle pirítom. A rizst megmosom és egy lábasba teszem, majd annyi vizet öntök rá , hogy ellepje. Adok hozzá sót, borsot, delikátot és elkezdem főzni, közben kevergetem. Mikor elfőtt a víz akkor egy konyharuhával lefedem és a gőzbe n puhulni hagyom, közben néha meg kevergetem. Mikor a rizs is jó lehet tálalni. Általában savanyú uborkával szoktam tálalni. Jó étvágyat hozzá!

Szakács: Kovács Zsuzsanna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*