Csirkecomb
burgonya
vöröshagyma
fokhagyma
borsó
karfiol
gomba
sárgarépa
perezselyem gyökér
paprika
paradicsom
csirkemáj
császárszalonna
kevés zsír
rizs
Zöldségből és rizsből izlés szerinti mennyiséget teszünk. Bármelyik zöldség elhagyható vagy helyettesithető bármilyen más zöldséggel.
só, bors ,csirke fűszerezéséhez bármilyen fűszert használhatunk.
Fűszerként én az alábbi fűszerek keverékét használom minden hús fűszerezéséshez
1 tasak sertéssült
1 tasak sült csirke
1 tasak grill
1 tasak magyaros
1 tasak kentucky csirke
összekeverem hozzáadok ugyanannyi mennyiségű
ételizesitőt és sót.
Csirkecombot izlés szerint fűszerezzük.
Gombát megtöltjük csikremájjal és fogpiszkálóval hozzátűzzük.
A megtisztiott feldarabolt zöldségeket tepsi aljára tesszük enyhén sózzuk.
Erre kerül a befűszerezett csirkecomb és májjal
töltött gomba.
A combokra fokhagymát paprikát paradicsomot szelünk, majd kevés császárszalonnával befedjük.
Olvasztott zsirral meglocsoljuk és kevés vizet öntünk rá.
Alufóliával lefedjük puhára pároljuk majd pirosra piritjuk a combokat.
A kész zöldség köretbe óvatosan beleforgatjuk a párolt rizst a csirkecombkkal töltött gombával együtt tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.