4 db egész csirkecomb
fokhagyma
vöröshagyma
csirke fűszersó
40 dkg burgonya
étolaj a sütéshez
Francia saláta amit előzőnap elkészítettem. ( hogy össze érjenek az ízek )
A megmosott csirkecombokat megtűzdelem fokhagymával, bedörzsölöm a fűszersóval.
A bőrealá alsó - felső részébe egy egy vöröshagyma karikát dugok.
Egy éjszakát hagyom a hűtőben.
Másnap tepsibe rakom, pici vízet öntök alá, majd lefóliázom. Kb 40 percig sütöm.
Leveszem a fóliát és a sütőben hagyom, amíg megsül a burgonya.
Francia salátával kínálom, amit előzőnap készítettem el.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.