1 kg csirkecomb
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (őrölt)
majoranna ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék ízlés szerint
3 dl napraforgó olaj (vagy disznózsír)
40 dkg bacon
A megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük és baconbe tekerjük.
Egy tepsibe olajat vagy zsírt teszünk, belefektetjük a combokat és sütőbe téve megsütjük.
sütési hőfok: 180°C
Köretnek: Krumlipüré vagy párolt rízs
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.