A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Egy tepsit kekenek zsírral, és fűszerezem ízlés szerint ételízesítővel és majorannával. Ezután elrendezem a csirkecombokat. A megpucolt fokhagymát egy-egy gerezdet a csirkecomb bőre alá teszek.
Ezután a combokat is fűszerezem. Ízlés szerint sóval, borssal (fehér és fekete), ételízesítővel, majorannával, a maradék fokhagyma gerezdeket pedig a tepsibe szórom. Felöntöm kevés vízzel (1-2 dl), lefedem alufólíával és egy óra alatt megsütöm. Ha megsült, 5-10 percig fólia nélkül sütöm, hogy szépen megpiruljon a csirke bőre. Tört burgonyával vagy rizs körettel tálalom.
Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.