Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Sült csirke, párolt zöldséggel, burgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-20 14:55:19       mai nézettség: 1       nézettség: 3797
részletes recept
Sült csirke, párolt zöldséggel, burgonyával
Hozzávalók 2 személyre:

2 egész csirke comb
2 csirke szárny
fokhagyma (2-3 gerezd)
szárnyas fűszerkeverék
vegyes zöldség keverék
burgonya
olaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A megtisztított csirkecombokat ketté vágjuk  fokhagymával meg tűzdeljük, szárnyas fűszer sóval be dörzsöljük és egy éjszakára hűtőbe tesszük  lefóliázott edénybe.

Másnap tepsibe rakjuk aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük fóliával és 40 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és még 10- 15 percig sütjük, hogy pirosodjon a bőre.

Amíg pirul megpároljuk a zölségeket, kisütjük a burgonyát.
Saját készítésű kovászos uborkát kínálok hozzá.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*