2 egész csirke comb
2 csirke szárny
fokhagyma (2-3 gerezd)
szárnyas fűszerkeverék
vegyes zöldség keverék
burgonya
olaj
A megtisztított csirkecombokat ketté vágjuk fokhagymával meg tűzdeljük, szárnyas fűszer sóval be dörzsöljük és egy éjszakára hűtőbe tesszük lefóliázott edénybe.
Másnap tepsibe rakjuk aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük fóliával és 40 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és még 10- 15 percig sütjük, hogy pirosodjon a bőre.
Amíg pirul megpároljuk a zölségeket, kisütjük a burgonyát.
Saját készítésű kovászos uborkát kínálok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.