Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Sült brokkoli mandulával

felvitel dátuma: 2012-01-07 22:42:51       mai nézettség: 2       nézettség: 3184
részletes recept
Sült brokkoli mandulával
Hozzávalók 4 személyre:

2 fej brokkoli

2 doboz natur tonhalkonzerv

mandulapehely  5 evőkanál púpozott

2 evőkanál hajdinaliszt

4 dl hajdinatej kellett volna én nem kaptam így sojatejet használtam így is nagyon finom lett.

fehér bors

kb. fél dc víz a sojatejet felhígitani

1 bő evőkanál kókusz zsír

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A brokkolikat megmossuk és rózsáira szedjük. és a sütőtálba helyezzük úgy hogy a rózsái a tálközepe felé legyenek. A tonhalkonzervet felbontjuk ésa levét jól lecsepegtetjük. Közbe a zsíradékon a mandulapelyhet megpirítjuk majd kiszedjük és félre teszük. Ezután a hajdinalisztből és a zsiradékkal világos rántást készítünk amit a hígitott sojatejjel engedünk fel. Közbe fűszerezzük! Állandó keverés melett kissé hagyjuk besűrűsődni . A le csepegtetett tonhalkonzerveket ráhelyezzük a brokkolira majd ráöntjük a mártást , a legtetejére kerül a félretett píritott mandula. Alufóliával letakarva sütőba teszük és közepes meleg sütőbe készra sütjük . Előmelegített sütőbe ez kb. 20 perc.

Szakács: Ritus


Film link: www.hajdina=egészséges táplálkozás.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*