15dkg cera-zsíros margarin
30dkg főző csoki
30 dkg porcukor
0,5dl lefőzött kávé
Töltelék:
15 dkg margarin
15dkg őrölt dió
mazsola,rum.
20-30 drb papírkosárka
Gőz fölött felolvasztjuk a zsíros margarint és a főző csokit.
A papírkosárkák aljába belekanalazzuk ezt a folyékony krémet,majd elkészítjük a tölteléket szintén gőz fölött.Porcukrot,kávét,őrölt diót ,rumot,mazsolát és margarint felolvasztjuk sűrű péppé főzzük és belerakjuk a kosárkákba.
A töltelék tetejére ismét a főző csokis krém jön.Tetszés szerint díszíthető dekor cukorkával vagy dió darabkával,kókuszreszelékkel...
Hagyjuk megdermedni a hűtőben és másnap fogyasztható,én legalább 2 adagot csinálok mindig mert nagyon hamar elfogy.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.