Ezt kifogom próbálni! Mi az az amaránt??Bocsi de én nem is hallottam még róla!
80 dkg darálthús
2-4 gerezd fokhagyma
1,5 dl amaránt
6 tojás
só
1 mokkáskanál őrölt pirospaprika
10 dkg szeletelt gépsonka
10 trappista sajt
20 dkg bacon szalonna
Első lépésként összeállítom a fasírtalapot.
A darálthúsból 2 egész tojás, só, fokhagyma és amaránt hozzáadásával.
Közben 4 tojást keményre főzőm.
Sütőforma alját és oldalát kirakom a szeletelt bacon szalonnával és a fasírt massza felét ráhelyezem, közben a 4 kemény tojás hélyát eltávolítva a fasírtalapra teszem és a maradék masszával beborítom.
Tetejét betakarom a gépsonkával és a trappista sajt darabkákkal.
A legvégén betakarom a bacon szalonna szeletekkel és a sütőbe rakom.
Mikor megsült hagyom hogy kicsit hüljőn és szeletelem.
Hidegen melegen egyaránt nagyon finom étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.