Szia. jó recepteket töltesz fel, csak így tovább. de kérlek a későbbiekben ha készítesz valamit akkor 3-4 fázis képet is készítsél. nézzél meg másoknak a receptjét, hogy ők miképpen csinálják. legyen szép napod
A tésztához:
70 dkg liszt
10 dkg ráma
3 csapott ek.kakaópor
1 cs sütőpor
1 kk szódabikarbóna
30 dkg porcukor
2 tojás
1,5 dl tej
pici só
Krémhez:
1 l tej
3 cs csokoládé pudingpor
2 van.cukor
25 dkg porcukor
25 dkg ráma
3 csapott ek.kakaópor
1 rumaroma
Tetejére:
étcsoki
étolaj
Elkészítés:
A lapokhoz valókat összegyúrjuk és 4 lapot sütünk belőle.
Krémhez a pudingport a cukorral és kevés tejjel elkeverjük,majd a felforralt tejjel felfőzzük.
A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint, van.cukrot, kakaóport és a rumaromát.
A lapokat megtöltjük a meleg krémmel a tetejét bevonjuk olvasztott csokival. 2-3 óra múlva szeletelhető, de másnap az igazi.
Szia. jó recepteket töltesz fel, csak így tovább. de kérlek a későbbiekben ha készítesz valamit akkor 3-4 fázis képet is készítsél. nézzél meg másoknak a receptjét, hogy ők miképpen csinálják. legyen szép napod
Rendben, legközelebb majd több képet készítek 1-1 sütiről.
Rendben, legközelebb majd több képet készítek 1-1 sütiről.
Nagyon jól néz, ki :) mindenképp kipróbálom, a sportszeletnek eddig csak a kekszes változatát próbáltam, ami finom, de nem túl nagy kihívás. :) Az külön tetszik benne, hogy nem kell 1 teljes napig puhulnia a lapoknak. Köszönöm :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.