Hozzávalók: 1 db csirkemell, 30 dkg sajt 45 % zsírtartalom, 50 dkg gomba só, 3 egész tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, kevés liszt,olaj hurkapálcika
Elkészítése: A hozzávalókat egyforma 2,5 cm vágjuk, és felváltva a hurkapálcikára húzzuk, majd beforgatjuk, mint a rántott húst és olajba kisütjük. Sült burgonyával, vagy krumplipürével tálaljuk
A hurkapálcikát vízbe áztatom olyan 30 percig, és úgy húzom rá a hozzávalókat!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.