90 dkg mirelit spenót (vagy friss),
1 hagyma,
4dl tejszin,
30dkg csirkemell filé,
1 konzervgomba,
14dkg ömlesztett sajt,
szójaszósz,
csipet só bors,
2gerezd fokhagyma,
2 kanál étolaj,
50 dkg tészta.Tojdi http://wwwtoldifuszer.hu
füszer:bors
A hagymát apróra vágjuk megdinszteljük az olajon.
A csirkemellet csíkokra vágjuk sózzuk borsozzuk, izlés szerint meglocsoljuk szojaszósszal.
Rátesszük a hagymára fehéredésik sütjük.
Ezután beletesszük a gombát ráöntjük a tejszint, majd a sajtot, Jól összeforraljuk.
A felengedett spenót alá megpárolunk egy kis hagymát, rátesszük a felengedett spenótoz kicsit pároljuk, adhatunk hozzá egy kevés sót.
Mikor kész összekeverjük a csirkehússal, összeforraljuk és tésztával tálaljuk!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.