pici olivaolaj
egy fej apróra vágott hagyma
három-négy gerezd foghagyma
0,5 kg friss vagy a mélyhütött spenót
bors, só ízlés szerint
1 dcl 10% os fözötejszín vagy szójatejszín
2 szelet pirított rozskenyér
friss kapor
A ma esti vacsora.
Pici olivaolajon megfuttatok egy fej apróra vágott hagymát és három-négy gerezd foghagymát.
Erre kerül a friss vagy a mélyhütött spenót.
1 dcl vizet adok hozzá.
Borssal és sóval ízesítem.
10-15 percig fözöm, majd 1 dcl 10% os fözötejszínt vagy szójatejszínt adok hozzá.
Ha kész, a tálalásnál pirított rozskenyérrel tálalom és friss kaporral díszítem.
Tele vitaminnal és minimális kalória, és a spenót lúgosító zöldség.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.