Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Spenót paleosan

felvitel dátuma: 2011-08-28 15:48:40       mai nézettség: 1       nézettség: 9522
részletes recept
Spenót paleosan
Hozzávalók 2 személyre:

Most fagyasztott parajból készítettem.

  • 1 csomag kiolvasztott parajkrém
  • pici oliva
  • 1 dl kókusztej
  • xilit ízlés szerint
  • 1-2 evőkanál szezámliszt vagy ha nem szigorú akkor zabliszt a rántáshoz
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Az olivát picit felhevítem és a maglisztet sötét barnára pirítom. Hozzáadom a parajpürét, majd kevés xilitet és a kókusztejet. Felforralom, majd közepes lángon készre főzöm pár perc alatt, kevergetem közben.

Nem szoktam fokhagymával bántja a gyomrom, de szoktam bele tojást verni, vagy tükörtojással eszem, most rántott halat tettem hozzá, de leszedtem a panírját.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Aranka 2014 május 25

panirozd sajtos zablisztbe nem hiszem,hogy artana.

2/10 pgabi 2015 július 8

Nem akarom bántani a szerzőt, de: - a spenótba nem kell édesítőszer - a fokhagyma kötelező , és igy kellene leirni, megjegyezve, hogy egyéni ízlés szerint elhagyható. A panírozás sokféle paleos liszttel megoldható, vagy párizsi szeletként (palacsintatésztába)bundázunk.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*