Nagyon jól néz ki.Kipróbálom
Hozzávalók:
1 csomag mirelit spenót
1 db zsemle
3-5 gerezd fokhagyma
1 tojás
tej
olaj és liszt a rántáshoz
só, bors /őrölt/, egy csipet szerecsendió
Elkészítés:
A spenótot kiolvasztom, a zsemlét tejbe áztatom. A kiolvadt spenótot egy magasabb falú edénybe teszem, hozzáadom /tejjel együtt/ a megáztatott zsemlét, beleütöm a tojást, majd bot mixerrel simára dolgozom. Olajjal és liszttel vékony / híg/rántást készítek, ehhez hozzáadom az aprított fokhagymát és hozzáöntöm az összedolgozott spenótot, majd összeforralom. Annyi tejjel hígítom, amilyen sűrűre szeretném a főzeléket, ízlés szerint sózom, fűszerezem.
Tálalható tükörtojással, bundás kenyérrel, vagy ízlés szerint ki, mivel szereti.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.