Hozzávalók: Kevés zsír, liszt a rántáshoz, 20 dkg. spenót, 3 cikk fokhagyma,tej,+ liazt.
Elkészítés: A spenót levelet fórró vízzel lefórrázzuk, közben kevés zsiradékon rántás készítünk,hozzáadjuk az aprított fokhagymát. A apenót leveleket csepegtetés utám apró csíkokra vágjuk,és a rántáshoz keverjük.Beletesszük a sót, és elkészítjük a habarást. 3 dl. tej, 2 kanál liszt, összerárzi csomómebtesre és szűrőkanálon keresztűl beleöntjük a főzelékbe. Jól kifórralom, és tükör tojással tálalom.
én a spenót leveleket géppel aprítottam, ami mindent felaprít.De aki szereti lehet mirelit spenóttal is csinálni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.