Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Spenót főzelék "rántott" kiflivel

felvitel dátuma: 2011-03-26 21:33:27       mai nézettség: 1       nézettség: 3406
részletes recept
Spenót főzelék
Hozzávalók 1 személyre:

Spenót a spenót fámról,
fokhagyma, só , bors, liszt
húsleves maradék
maradék száraz kifli,
tojás

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A spenótot sós borsos vízben megfőzzük, lepaszírozzuk.
fokhagymás rántásra tesszük  a masszát, ízesítjük, sóval, borssal ,felöntjük  húslevessel és összeforraljuk.
Tojásba mártva kisütjük a szeletekre vágott kifli karikákat.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Dr.Dudar Istvánné 2011 március 27

Nagyon szeretnék pár darab spenót fát, hogy többször tudjam ekészíteni a fenti egészséges finomságot.

0/10 Éva 2011 június 15

de hol a fokhagyma?

0/10 mezeibagoly 2011 augusztus 5

nem értem, fokhagymás rántásra tenni

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*