Nagyon szeretnék pár darab spenót fát, hogy többször tudjam ekészíteni a fenti egészséges finomságot.
Spenót a spenót fámról,
fokhagyma, só , bors, liszt
húsleves maradék
maradék száraz kifli,
tojás
A spenótot sós borsos vízben megfőzzük, lepaszírozzuk.
fokhagymás rántásra tesszük a masszát, ízesítjük, sóval, borssal ,felöntjük húslevessel és összeforraljuk.
Tojásba mártva kisütjük a szeletekre vágott kifli karikákat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.