Fantasztikusan jó receptnek tartom, zöldség, sajt, szalonna a legjobb párosítás, és hamar elkészíthető. Gratulálok.
1 cs zöld spárga
1 cs baconszalonna
1 cs szeletelt sajt (füstölt is lehet)
Nagyon egyszerű elkészíteni és isteni finom.
A spárgákat megtisztítom, a fás részt eltávolítom, majd megsózom (enyhén, mert a baconszalonna is sós), borsozom.
3 spárgát összefogok és először a sajttal, majd a baconszalonnával körbetekerem. Arra ügyeljünk, hogy nagyjából mindenütt körbe legyen tekerve a spárga.
Egy tűzálló tálba helyezem őket és előmelegített közép meleg sütőben addig sütöm, míg a baconszalonna szép pirosra sül (kb.30 perc).
Ennyi idő alatt a spárga is finom puha lesz.
Még melegen tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.