1/2 kg sóska
1 db krumpli
2db húsleveskocka
pici só
4-5 evőkanál cukor
bors
2dl sovány tej
1 dl főzőtejszín
5db főtt tojás
újhagyma
A sóskát megtisztítjuk, legalább háromszor megmossuk. Olívaolajon kis sóval, borssal, 1 evőkanál cukorral megpároljuk, beletesszük a feldarabolt krumplit, majd 1dl vízzel felengedjük. Ezt összeturmixoljuk, visszatesszük a fazékba. Hozzáöntünk 1 dl vizet, 2 húsleves kockát, majd a 2 dl tejet. Folyamatosan ízlelgetjük, ízlés szerint cukrozzuk. Végül az 1 dl tejszínt is hozzáöntjük, felfőzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.