Tetszik! Fincsi lehet!
A palacsintatésztához:
25 dkg liszt vegyesen
2 tojás
1 csapott kk só
hideg ásványvíz, annyi, hogy suru palacsintatésztát kapjunk
A toltelékhez:
palacsintánként 3 szelet leheletvékony sonka és 3 szelet lapkasajt, ementáli sajt
tejfol ízlés szerint
krémsajt ízlés szerint (el is hagyható)
A tésztából pici olajjal kikent serpenyoben sós palacsintákat sutottem.
Mindegyik palacsintára krémsajtot kentem, 3 szelet leheletvékony sonkát és 3 szelet lapkasajtot, ementáli sajtot tettem, tejfollel megkentem, felcsavartam, felszeleteltem és mindegyikbe fogpiszkálót szúrtam.
Délutáni sós nasinak kiváló.
(Eredeti recept: kulinárisvilág)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.