A tésztához:
0,9 kg rétesliszt
9 dkg éleszto
6 dl tej
pici só
10 dkg porcukor
3 ek olaj
3 tojás felvert habja
Tetejére:
tojássárgája
A szokásos módon elkészített kelt tésztából 4 gombócot formálunk. Egyenként szétsodorjuk, a tészta felét a másik felére hajtjuk, egy kis részt szabadon hagyunk. Tojássárgájával megkenjuk a tetejét.
180 fokon sutjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.