50 dk liszt
3 dk élesztő(cukros tejben felfuttatjuk)
1e.k só
1 dl olaj
olvasztott vaj a tészta lekenéséhez
1 tojás a kiflik lekenésére
A lisztbe beledolgozzuk a sót ,élesztőt,olajat és langyos tejjel összegyúrjuk.
Ha megkelt sodorjuk ki gömbölyü alakúra.
Kenjük le olvasztott vajjal és szeleteljük fel 3 szög alakú cikkekre .
tekerjük fel kezdjük a széles felénél.
szórjuk le szezám vagy kömény maggal .
180 C fokon pirosra sütjük...
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.