1 kicsontozott csülök (80 dkg)
1 nagy vöröshagyma
4 evőkanál olaj
1 evőkanál liszt
1 üveg világos sör
1 evőkanál borecet
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál őrölt bors
1 babérlevél
csipetnyi cukor
Őrölt szerecsendió
szegfűbors
gyömbér
1 kiskanál majoranna
só
A csülköt 1.5 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és az olajon a hússal együtt megpirítjuk, a liszttel meghintjük és tovább pirítjuk, majd ráöntjük a sört.
Az összes ízesítőt és fűszert rászórjuk, lefödve kis lángon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk, közben gyakorta megkeverjük. Utána tepsibe terírjük és forró sütőben 10-15 perc alatt megpirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.