Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Sültek / tepsiben étel receptek » Sörben párolt, pirított csülök

felvitel dátuma: 2014-04-24 16:35:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1161
részletes recept
Sörben párolt, pirított csülök
Hozzávalók 4 személyre:

kicsontozott csülök (80 dkg)

1 nagy vöröshagyma

4 evőkanál olaj

1 evőkanál liszt

1 üveg világos sör

1 evőkanál borecet

2 gerezd zúzott fokhagyma

1 mokkáskanál őrölt bors

1 babérlevél

csipetnyi cukor

Őrölt szerecsendió

szegfűbors

gyömbér

1 kiskanál majoranna

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 70 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A csülköt 1.5 centis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és az olajon a hússal együtt megpirítjuk, a liszttel meghintjük és tovább pirítjuk, majd ráöntjük a sört.

Az összes ízesítőt és fűszert rászórjuk, lefödve kis lángon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk, közben gyakorta  megkeverjük. Utána tepsibe terírjük és forró sütőben 10-15 perc alatt megpirítjuk.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*